lördag 28 mars 2009

Presenttips, tack!

Nu bär det snart iväg till usa. Vad ska man hitta på för presenter att ta med till släkten? Marabou chokladkakor går alltid hem, och ska med ändå, men något lite mer presentigt hade varit kul! Någon som har några tips?
I natt skulle man ställa om klockan och det gjorde jag inan jag la mig. Vaknade av mig själv i morse och såg att även fredrik vaknade...då började jag bli lite orolig med tanke på att jag skulle upp kl 6 och jobba....jodå, telefonen hade även ställt om sig själv, och på något sätt gjort så att larmet inte gått! Klockan var ca 06,55 och jag börjar 7!!! var dock på jobbet 07,07 så ingen skada skett. Tur att man lider av :Vakna alltid i ottan även om man är ledig pensionärssyndromet!

söndag 22 mars 2009

Svärmor var med oss ...


till Nordens Ark!
Vi hade en jättemysig dag!
P.s
Svärmor till höger...

Luktsinne

Vi tittade när de matade vargarna. De verkade inte ha speciellt bra luktsinne! En köttbit hade de lagt precis intill glasrutan och den kände de inte lukten av på väldigt länge. sonen o jag tyckte att vi kände lukten av den fast vi var inomhus... rått kött...usch!
Kom i alla fall väldigt nära vargen när den till slut hittade maten. Väldigt söt!

Skogens konung...



sa sonen att detta var...


jag tänkte att det klart att han har rätt, för det måste ju bero på vilken skog man är i!



I lördags var vi till Norden Ark och hade en underbar dag!

torsdag 19 mars 2009

Kärlek



Måste bara lägga in den här bilden! Blir lycklig i hela magen när jag ser den!

Lövås äldreboende

Här ska farmor o farfar bo när de blir gamla....
det tycker i allafall sonen, för lägenheten på garaget ska bli hans och ingen annans...
(Ja, vad ska man säga, det finns ju det mesta...brevlåda, blommor o soffa...)

Tandfén har varit här!

Tre tänder har sonen nu fått guldpengar för! Han var jätteglad att tandfén tyckte att tänderna var fina! För ett par dagar sedan tog han fram sin bok ,där jag skriver om händelser mm om honom , och upptäckte att hans tand satt intejpad där. Han blev riktigt arg och krävde en förklaring om varför jag ljugit! Han krävde ett ärligt svar om tandfén fanns eller ej! Ja tomten följde med på ett hörn också... Det är inte alltid lätt att vara förälder...

Hej då malarna!


Nu har vi gjort oss av med våra stora malar! djuraffären bytte in dem och vi fick ett par nya små, som INTE växer sig så stora(30cm)..... Känns skönt att bli av med dem och önskar dem lycka till sitt nya boende!

onsdag 18 mars 2009