torsdag 28 maj 2009

"Stora" Rebecka!


Här är "Stora" Rebecka (till vänster ;o) och Nicke Nyfiken!

Fredriks Rebeckor



Imorgon ska vi på studentfest till en av sonens Rebeckor!! Oj, vad han ser fram emot detta! Idag ska vi handla nya kläder så han är fin när han ska dansa med henne, det är sååå viktigt! Hemma sitter lappar uppklistarde i köket där han skrivit: Jag älskar Rebecka och den andra Rebecka!


(Praktiskt med samma namn...)


Att den ena Rebecka har pojkvän och är nästan 15 år äldre vill han inte riktigt höra på...

På bilden är det sonen och "Lilla" Rebecka, sommaren -07.

söndag 24 maj 2009

Då var det gjort!



Kalaset är över! Ett år till nästa gång! Barnkalas är kul men OJ,OJ,Oj. Vi var så smarta i år att vi hyrde scoutstugan och hade barnkalas där! Det ekade i och för sig en hel del(jag hade även köpt tutor vilket inte var såååå smart)så efter korv o glass och ett par lekar där hälften höll på att slå ihjäl sig så gick vi ut till lekplatsen... Kanon! Sonen var nöjd och det verkade som om alla hade det kul så då är vi glada!
Det var en tjej som var hysteriskt ledsen för hennes bästa kompis hade sagt att hon var lite röd i ansiktet...men hon var ju inte röd hon var ju solbränd!!! detta skulle hon ALDRIG någonsin ta emot en ursäkt för! Tacka sjutton för det, sånt kan man väl inte säga heller! ,o)
En kvart senare åkte de hem i samma bil och var bästisar igen och ville fortsätta leka efteråt! Tur att man kan gå vidare! :o) ´

ps: födelsedagsbarnet i gönt hår...

onsdag 20 maj 2009

7ÅR!

Ja, imorgon fyller sonen hela 7år!!!! Kan inte fatta att det är sju år sedan man låg och kämpade för att få ut honom!!!
Han har önskat att få Ambrosia istället för tårta, men det blir både ock...
Ambrosia är något han fick smak på i USA... det är fruktcoctail, krossad ananas, blandat med cremefraiche och marshmallows!!!! Jo det är sant!!!!
I present har vi köpt en metalldetektor, tror att det passar honom, skattletare som han är! Drömmen om att bli arkeolog sitter kvar!

Hit ska vi nog försöka åka i sommar! Då ska vi vaska guld så det står härliga till!
http://www.guldstrom.se/se/wash/guldvaskning.html

måndag 18 maj 2009

JAG ÄR MILJONÄR!!!!

Tänk, på mindre än en vecka har jag fått två mail som talat om att jag vunnit jättemånga miljoner euro!!! Vad fantastiskt! En släkting, med hemligt namn för sekretessen...har avlidit stod det i ett brev, sen hade jag vunnit i ett holländskt lotteri, som jag inte ens har varit med i! Snacka om tur!
Ska nog gå och köpa en triss, med sån här tur måste jag ju bara det!

fredag 15 maj 2009

Allvarlig...




Sonen vill att jag skulle filma honom och lovade att INTE göra grimaser och fjanta sig, vilket han ALLTID gör annars. Han kämpar tappert, men glömmer sig ibland...kolla tungan...

onsdag 13 maj 2009

Fullständigt nöjd!



Nu kanske ni förstår varför sonen tjöt så det skvala när vi skulle åka hem från USA! Så här hade han det hela tiden!

fredag 8 maj 2009

yippe!

Ja, då var vi tillbaks i turläge igen!!!
vann 2000:- på joker i onsdags!!! bara spontantog ett lottospel för 16 kr, brukar aldrig göra det, och det blev vinst!! funderar på vad mitt nästa drag blir...hmmmm...kanske ska jag slänga in en kul slogan i någon tävling..längesedan jag vann något där. nja, kanske inte sååå länge sedan i och för sig!!!:o)

dimma....simma...limma...japp tackterna sitter i!!!

tisdag 5 maj 2009

Turen har vänt!!

Spontanköpte en paviljong i fredags som jag tänkte kunde vara trevligt att ha i trädgården till sommaren...när jag väl släpat hem den(gigantiskt o tung, fick fälla alla säten i bilen) så upptäckte johnny(naturligtvis) att det var en stor reva i botten och att en grej var helt av...måste nu få in fanskapet i bilen igen för att åka o byta...

var till Ikea och köpte en bokhylla till sonens rum i lördags, när jag väl fått ihop den och det bara var stabiliseringpinnarna(eget uppfunnet ord, men ni vet det där krysset på baksidan)kvar så var de naturligtvis för korta...hyllan står på snedden och alla grejer ligger överallt! nu måste man till ikea igen och det ligger ju inte 100meter från huset!!! ¨'
glömde dessutom en vara vi betalt...

i morse dog en fisk!!!