fredag 31 juli 2009

Sommarfesten

Vrålåket till vänster är till salu...billigt!!!! (nu menar jag bilen)

Sommarfesten

Ja, såna här vänner har vi, man blir ju faktiskt lite rädd!

Guldvaskning i Ädelfors






Nu har vi varit och vaskat guld! Hårt slit men guld hittade vi! Sonen och hans kompis tog med sina mammor och levde vildmarlsliv hos Guldström i Holsbybrunn. Vi tältade, gjorde upp lägereld som vi lagade mat på (nej just det ja, vi TÄNKTE laga mat på glöden, men ungarna var så hungriga så vi fick låna glöd från några andra som lyckats lite snabbare med att få glöd, och slänga korvarna på...) ALLT guld som sonen och jag hittade gjorde vi ett litet halsband av till honom, så nu är han stolt bärare av egenvaskat guld! Här kommer länken till deras sida! Rekommenderar varmt att åka dit, helst en fin dag!




Inte ett öga torrt...




inte något av mina i alla fall, 50 kronor lyckades jag få denna för...Sicket kap!!!!

(Helen bara skakade på huvudet, konstigt att man kan ha så olika smak fast man tillbringat så gott som hela uppväxten tillsammans...de orangerutiga 70-talsdynorna höll hon på att spy åt, och jag var alldeles förälskad!!! Hade hon inte idiotförklarat mig så hade jag bergis kommit hem med dem och då hade det nog blivit skilsmässa...Tack Helen!) (ps. och hade Annika F varit med så hade hon nog snott dem före mig...tur hon inte var med, för de luktade mögel...)

måndag 27 juli 2009

Länk till bandet



På sommarfesten spelade detta kanonband som jag lovade att länka till, så här kommer det!
http://www.mmcm.se/

Tre bra saker med sommaren

Sonen fick frågan om han gjort något kul i sommar, han svarade att det hänt tre bra saker i sommar.
-Igår kom Rebecca,
-Idag är Rebecca här,
-Imorgon är Rebecca här!

Ja, vad mer behövs?

lördag 11 juli 2009

Titta vad jag hitta! (Mitt senaste fynd)


Jag vet, jag är sjuklig, men jag blir verkligen helt LYCKLIG när jag hittar en ny sån här!!!

Min samling fula 70-tals golvvaser












Måste bara visa min samling av dessa fula 70- tals golvvaser! Jag har blivit helt kär i dem och springer på loppisar och letar. Fördelen är att jag är ganska ensam om att vilja ha dem. Detsamma gäller min man också...han bara skakar på huvudet när jag kommer hem med en ny! Ibland försöker jag köra det gamla tricket när jag smugit dit en ny :
-Jasså, den gamla vasen som har legat på vinden /i skåpet i alla år har ju änna blivit modern igen...



Fin dukning

Inför middagen dukade sonen så fint framför tv:n,
placeringskort, servetter och en välkommenlapp på varje tallrik!
Vem behöver en Carmencita hemma när man har en sån kille?!

onsdag 8 juli 2009

Volvo

Jaha, då var man volvoägare för första gången!
Maken vill ha en Audi Quattro A8, men det blev en Volvo v70 -99...
när han började svamla om den här audin så tänkte jag att om jag snabbt köper en volvo som står här hemma när han kommer hem från norge så borde han ju bli glad och slippa allt jobb med att köpa bil... och blir han inte glad så finns det ju ändå inga pengar kvar till en audi...
Nu avslöjade jag dock mina planer i förväg, åkte ner till Kungsbacka och köpte bilen, så nu står den där och väntar på maken som kommer hem på torsdag! Glad hoppas jag! (fast drömmen gått i kras...)

Kär!

Nu har sonen skaffat sig en ny tjej! M heter hon och är 10 år(Verkar som han brås på sin far och dras till älde, mer erfarna kvinnor ;o) Han säger att de är ilag och att de är kära i varandra, de hade även pussats på fritids igår... jag frågade vad han trodde att Rebeckorna skulle säga, men det trodde han inte var något problem för han har ju faktiskt 6 tjejer och det skulle vara ok!
igår gjorde han ett fint kort till henne med hjärtan, så skrev han på baksidan:
"Du är allt jag kan önska"
(där brås han inte på sin far, för något sånt har jag aldrig fått höra, det närmsta romantik man kommer nuförtiden är en dask i röven med frågan: är du sugen?... ;o)

måndag 6 juli 2009

Fisketur!



För ett par kvällar sedan så var vi ute med några vänner för att fiska makrill. Kvällen var helt underbar!
Eftersom jag inte är hysteriskt förtjust i makrill, skojade jag och sa att jag nog ska dra upp en plattfisk så man kan göra sig en go walewska...
gissa vem som fick en rödspätta!?!?!?
jag ligger nog på pluspoäng hos han däruppe efter Vadstena resan! (Hälsade ju på hos nunnorna...)
(släppte i fisken igen eftersom jag tyckte synd om den, men ändå!)

Kolla sonens förvånade min när Mojje håller upp fisken!!

onsdag 1 juli 2009

ja då var det sommar....



sitta på ett varmt kontor är väl ingen som avundas en... kan faktiskt tänka mig att åka till stranden istället! så för att roa er stackare som också sitter framför datorn kan jag skiva ett litet minne från när sonen var ca 2 1/2 år:




När maken och sonen alltid handlade mat så gick sonen alltid till de nybakade bullarna och tog en påse och la i tre bullar. Denna gången så sa maken att vi inte skulle ha några bullar. Då tog sonen en påse ändå och la i TVÅ bullar och sa:


-en till MIG och en till MAMMA och DU får ingen!