lördag 27 februari 2010

Semesterbilder Thailand 2010

Poolen vid villan som vi hyrde i Ban Chang
Sonen fick undervisning av en thailändska hur man bad till Budda.
Säljare på matmarknaden

Lite blandat att handla...rosa ägg, bläckfisk, grishuvuden och massa annat gott! Sonen klippte sig...fick spetsig tuppkam och mönster på sidan...Jubel på gatan när han gick sedan. Alla thailändare drog, ropade, visade tummen upp, pussade, kramade och fotograferade honom! Kan väl inte säga annat att det var en väldigt lycklig kille som gick på gatan...(-kan vi inte gå en gång till?)

Rida elefant och bada med elefanterna tycker de fleesta är kul och spännande! (inte jag som har koskräck, inte f-n får man upp mig på en elefant!!)) Elefantbäbisen fick man mata.Elefantrumpa och orkideer. Bada i vattenfall är svalkande och mysig efter promenad i djungeln.
Hänga i lianer klarar Tarzan och sonen. Fiska måste man...sonen fick största fisken, den blev god att grilla! Mata de läskiga aporna med frukt på behörigt avstånd.
Utsikt från Bungalown på Koh Chang, White sand beach Resort. (rekommenderas!)Gunga i palmen och kasta sig i havet är kul! Gött med massage!

Om man nu KAN packa två ton på moppen, varför ska man då inte göra det?


Thailänska pannkakor är smaskens!

Våra bungalows...jobbigt att behöva gå så långt till havet...

Svärfar fyller 60 år!Strandliv...Ljusshow på stranden Beachparty...

torsdag 25 februari 2010

Åter i snökaoset...

Nu är vi åter...
inte en djävel har gjort som jag sa...
ursäkta mig men jag beställde REGN när vi var borta...
bara därför ska jag snart plåga er med underbara semesterbilder...vänta bara...

söndag 7 februari 2010

Paradiset

hej allihop!
vi har det underbart! just nu bor vi i bungalows som ligger direkt pa stranden. det ar alldeles lagom med folk, dvs det ar mycket glest mellan folket pa stranden. ikvall ska vi fira svärfar, det ska bli roligt! imorgon ska nog de andra rida pa elefanter, ungarna ser fram emot det...inte jag...
hoppas det regnar hemma...ja sa all sno ar borta nar vi kommer hem menar jag...bara tanken just nu far mig att ma illa, tror jag stannar har ett tag till...
kram pa er allihop