söndag 31 oktober 2010

Maja är en ängel

Nu är Maja i himlen! Gud vad vi kommer sakna henne!

fredag 29 oktober 2010

Premiär

Igår var maken, sonen och en kompis till badhuset. Sonen tog två simmärken och hade hoppat från femman! Han var så lycklig!
-Mamma, det är min favorit nu!

Nu ska sonen byta klass så vi får hoppas att han kommer att tycka att det är roligt i skolan igen! Det har varit en jobbig period innan vi har hamnat här, men äntligen är det klart! Det jobbiga vi har framför oss nu är att idag måste vi avliva Maja. Hennes tumörer växer och det börjar bli jobbigt för henne. Det är svåra och jobbiga beslut man måste ta men det måste göras, tyvärr!

tisdag 12 oktober 2010

Tupplur

För bara några veckor sedan låg Maja i gräset ute och sov! Det var varmt och gott och torrt..Nu känns det helt overkligt..i morse var det riktig is på rutan som jag fick skrapa innan jag åkte till jobbet...hu! Usch, gillar inte kallt och mörkt!

onsdag 6 oktober 2010

Årets sista picnic












För några veckor sedan åkte sonen och jag ut med några vänner i deras båt. Vi åkte till en fantastiskt vacker ö och vädret var helt underbart! Svampjakt, snäckjakt, picnic och vilse i skogen ägnade vi oss åt. sonen fick fullt förtroende av kaptenen att styra båten helt ensam, han var överlycklig! Nu ligger arkeolog på andra plats, dvs han ska jobba som skeppare och ägna sig åt utgrävningar på fritiden.


Sötaste tjejen på jorden är min favorit!