fredag 26 november 2010

Kattallergi

Oturen tycks förfölja familjen Börjesson...Igår kväll ringde läkaren och nu har det visat sig, efter blodprover, att sonen är ordentligt allergisk mot katter...Hur släpper man den bomben? Och var gör vi av Figaro? Var genast ute på nätet och letade info om kattallergivaccination, men den metod som verkar säkrast är inte tillgänglig på marknaden ännu...
Stackars sonen, vet ingen unge som älskar katter så mycket som han! Han som var så lycklig med sin Figge! Förstår ju att vi måste släppa bomben idag, kan ju inte hålla på det!

söndag 14 november 2010

Boda Borg

I helgen var vi hos goa vänner i Karlskoga och myste oss, drack och åt gott! På lördagen gick vi till Boda Borg och tävlade i två lag! Herregud vad roligt det är! K.... spräckte brallorna, de flesta av oss har blåa knän, är fullständigt mörbultade efter klättring, krypning, hoppning och diverse hjärnaktiviteter!
H.... hade så mycket adrelanin och tävlingsinstinkt så hon stod och frustade på utsidan! Om ni inte har varit där så kan jag verkligen rekommendera det om ni vill ha en kul dag! Man bör vara 3-4 personer i varje lag, inte ha några tighta kläder som sitter åt...och vara laddad till tusen! www.bodaborg.se

onsdag 10 november 2010

Årets halloweenbilder


Lite bilder från årets halloweenfest! Tyvärr tog batteriet slut på vår kamera, men jag väntar på bilder från andra, så förhoppningsvis blir det fler bilder sen!